Da Corsa lanceert 'Refurbished'

Hechten aan materiaal doen we al sinds de mensheid bestaat. Oude auto’s, erfstukken maar ook fietsen…

Een bijzondere klim op de Alpe d’HuZes, de fiets van  opa of uw eerste racefiets… Herinneringen die gemaakt zijn met de fiets. Om deze tweewielers in de originele staat te houden of brengen is goed onderhoud essentieel. Da Corsa lanceert daarom: Da Corsa refurbished

 

Da Corsa refurbished is niet zomaar onderhoud, maar veel meer dan dat. Refurbished is het zorgvuldig en in overleg met de klant terug brengen naar de fabrieksnieuwe of originele staat van de fiets. Met als begin stadium een goed gesprek (inclusief een goede kop koffie) over de fiets, zijn historie en het doel van de restauratie.

Na het gesprek en plan van aanpak gaat Da Corsa aan de slag met het demonteren van elk onderdeel van de fiets, tot het frame enkel overblijft. Elk onderdeel word grondig gereinigd met de juiste zorg en aandacht. Ook het frame krijgt een behandeling en wordt in de juiste  wax of bescherming gezet. Dit om de levensduur van de lak te verlengen en zo nog langer plezier te beleven van de tweewieler.  Ook is lak restauratie mogelijk.

Onderdelen die niet te refurbishen zijn worden vervangen voor soortgelijke en kwalitatief hoge onderdelen

 

Naar wensen van de klant bouwt Da Corsa de fiets volledig op en stelt de fiets af. Onderdelen die op moment gezet moeten worden krijgen een behandeling met de momentsleutel en de fiets is weer in nieuwstaat! En dat voor een eerlijke en transparante prijs.

 

Omdat elke tweewieler een andere behandeling heeft is de prijs op aanvraag. 

 

 

Da Corsa Refurbished

Refurbished 'Fiets'

Vragen over Da Corsa Refurbished? Vul dit fomulier in en wij zullen u vraag zo snel mogelijk beantwoorden.