Bikefitting

Optimaliseer je fietservaring met onze professionele bikefitting service. Bezoek ons in de buurt van Moordrecht, Westergouwe, Waddinxveen, Triangel en Gouda

 
Bij Da Corsa streven we ernaar om jouw rit comfortabeler, efficiënter en plezieriger te maken door middel van een bikefitting.
 
Of je nu een beginnende fietser bent of een doorgewinterde professional, een goede bikefitting is essentieel voor een optimale fietservaring. Door de juiste afstelling van je fiets kunnen we de drukpunten verminderen, de aerodynamica verbeteren en de krachtoverbrenging maximaliseren.
 
Wat doen we met een Da Corsa Bikefitting?
 

Intake

Tijdens onze intake luisteren wij naar jouw verhaal, en eventuele klachten, wensen en eisen.

Pasfiets

Na de intake neemt u plaats op onze speciale Bikefitting pasfiets. Hierop kunnen wij tot in detail aanpassingen uitvoeren om u op de correcte manier op de racefiets te plaatsen.

Instellen van uw fiets

De gemeten maten nemen wij over en vertalen wij op uw racefiets. Wellicht met een aantal aanpassingen zoals het vervangen van de voorbouw, instellen van de shifters en aanpassen van de zadelhoogte.

Proefrit

Na het aanpassen en instellen van de fiets mag u onder het toeziend oog van een van onze monteurs de fiets testen op ons terrein.

Kies voor onze bikefitting service en geniet van een comfortabele en efficiënte rit. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek het verschil dat een professionele bikefitting kan maken voor jouw fietsplezier.

De Bikefitting duurt +/- 60 minuten.

De kosten voor een bikefitting bij Da Corsa bedragen 70 euro.

(exclusief eventuele aanpassingen en onderdelen)

"een correcte zithouding is de basis van een goede en probleemloze fietsrit"

Fietservaring:

Optimaliseer je fietservaring met onze professionele bikefitting service in de buurt van Moordrecht, Westergouwe, Waddinxveen, Triangel en Gouda. Bij onze bikefitting sessies stellen ervaren experts je fiets nauwkeurig af op jouw lichaam en fietsstijl. Ontdek hoe we je zithouding, positie van voeten en handen, en rugpositie analyseren en aanpassen voor maximaal comfort en efficiëntie tijdens het fietsen. Test en fine-tune de aanpassingen tijdens een testrit en ontvang advies voor een optimale fietservaring. Maak vandaag nog een afspraak voor een bikefitting sessie en geniet van een comfortabele en efficiënte rit op maat.

Dit is wat je kunt verwachten tijdens een Da Corsa Bikefitting sessie:

  1.  We beginnen met een grondige evaluatie van je lichaamshouding op de fiets, inclusief je zithouding, positie van je voeten, handen en rug. Eventuele klachten of problemen? Deze nemen we direct mee.
  2. Analyse van je lichaam en fietspositie op de Bikefitting pasfiets.

  3. Aanpassing van de fietspositie: Op basis van de analyse zullen we verschillende elementen van je fiets aanpassen, zoals het zadel, stuur, pedalen en eventuele andere accessoires, om ervoor te zorgen dat je de meest ergonomische en efficiënte positie hebt.

  4. Testen en fine-tunen: Nadat de aanpassingen zijn gemaakt, zullen we je uitnodigen om een testrit te maken om de aanpassingen te evalueren. Tijdens deze rit zullen we eventuele verdere aanpassingen aanbrengen om ervoor te zorgen dat je probleemloos en op de juiste wijze op de fiets zit.

Gemakkelijk een afspraak inplannen