4IIIi

4IIII Powermeters

We zijn geboren in de Canadese Rockies en hebben diepe wortels in het creëren van baanbrekende sporttechnologie.

Nog nooit van 4iiii gehoord? We kunnen je garanderen dat je technologie hebt gebruikt die is uitgevonden door onze medeoprichters. Het gaat allemaal terug tot het jaar 1999, toen een klein Canadees bedrijf genaamd Dynastream op het punt stond een grote impact te maken in de sporttechnologie-industrie. De uitgevonden technologie was een klein ding dat bekend stond als ANT+. Dynastream werkte samen met merken als NikeANT+ werd al snel het standaard communicatieprotocol voor draadloze fitnessapparaten en Dynastream werd in 2006 verkocht aan Garmin.

4IIII Powermeters

HOE WERKT HET? 

4IIII is veel meer dan alleen een vermogensmeter. Het is jouw trainingspartner die gemoedsrust biedt. Terwijl je rijdt, zal jouw PRECISION 3+ Powermeter Watts, cadans en calorieën naar jouw gekozen hoofdunit verzenden. Wanneer de vermogensmeter niet in gebruik is, is Find My ingeschakeld en kun je de locatie ervan op een kaart zien. Je kunt jouw vermogensmeter toevoegen aan de Find My-app en deze vinden op een iPhone, iPad, Mac of met de Find Items-app op een Apple Watch.

IN DE DOOS 

Zodra jouw ride-ready Powermeter aankomt, hoef je deze alleen maar te installeren op jouw fiets met behulp van het standaard Shimano crank-installatieproces. Sluit een hoofdunit of computer aan en je kunt beginnen met rijden met vermogen. Verbind met de Find My-app op jouw iPhone of iPad om jouw vermogensmeter te gaan volgen.

GARANTIE & DUURZAAMHEID 

Gereden door regenbuien bij Strade Bianche, modderige crosscountry-mountainbikeraces en zelfs getest te midden van het zoutnevel van de oceaan op de America’s Cup-competitie van Oracle Team USA, je kunt er zeker van zijn dat jouw 4iiii vermogensmeter net zo robuust is als jij en wordt ondersteund door een toonaangevende garantie van 3 jaar. Alle 4iiii vermogensmeters hebben een IPX7-classificatie voor waterdichtheid tot één meter en worden ondersteund door een toonaangevende garantie van 3 jaar