dit vind dacorsa van de :

Isaac Element Chrome Black M Ultegra DI2

“Ontketen jouw fietsavontuur met de Isaac Element Crystal Chrome Black – dé belichaming van topprestaties op twee wielen. Deze meesterlijke fiets transformeert elke trapbeweging in een stroom van ongekende energie. Met een perfecte balans tussen stijfheid en gewicht, tilt de Element jouw fietservaring naar een professioneel niveau.

 

De Element is een unieke combinatie van ultralicht gewicht, sublieme rijervaring en onmiskenbare stijl. Het oogverblindende chroom design, tot in de kleinste details uitgevoerd, maakt de Crystal Chrome Black een ware blikvanger op de weg.

 

Dankzij het ultralichte frame van slechts 750 gram, vervaardigd uit het hoogwaardige Quad 60 SL carbon, biedt deze racefiets een ongeëvenaarde stijfheid voor maximale prestaties. UCI-goedgekeurd en ontworpen met het zwaardere klimwerk in gedachten, is de Element een ware wedstrijdmachine.

 

Klaar om jouw fietservaring naar professioneel niveau te tillen? De Element staat voor je klaar!

 

Kenmerken:

– Frameset: Isaac Element Chrome Black

– Maat: M

– Ultegra DI2 12-speed

– Fore Six CRD carbon wielset

– Isaac powerbox zadel

 

Dacorsa, jouw vertrouwde fietsenwinkel en fietsenmaker, is enthousiast over de kwaliteit en prestaties van de Isaac Element. Kies voor de ultieme fietservaring en ontdek de Element vandaag nog bij Dacorsa!”